OR-training

Training op maat voor de ondernemingsraad met toegevoegde waarde

U wilt natuurlijk een doelgerichte training met uw ondernemingsraad. In een maatwerk OR-training behandelt u de vraagstukken die u zelf wilt. Heel praktijkgericht dus! Ontdek onze dynamische workshops en trainingen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek en opleidingsadvies

RMVO streeft altijd naar de hoogste kwaliteit. Daarom starten wij graag met een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een zorgvuldige (telefonische) intake. Onze trainers verkennen samen met u de wensen van uw ondernemingsraad en brengen de actuele issues met u in kaart. Daarna wordt geheel gratis en vrijblijvend een programmavoorstel met offerte voor u opgesteld.

Leuke en leerzame trainingen met uw ondernemingsraad

In onze programma's hanteren we gevarieerde werkvormen. Bijvoorbeeld de teamrollentest van Belbin, de denkpetten van De Bono of de Lego® Serious Play®-methode. Ook kunnen we verschillende teambuildingsactiviteiten in uw training inzetten.

OR-training op locatie

Onze trainingen worden verzorgd op de door u gewenste locatie. Overal in Nederland! Bent u op zoek naar een externe trainingslocatie en kunt u hierbij hulp gebruiken? Dan verwijzen wij u graag naar Bakker & Schnabel. Zij zijn gespecialiseerd in de selectie van goede trainings- en vergaderlocaties.

Gratis vraagbaak medezeggenschap

Ook na de training van uw ondernemingsraad staan onze trainers en adviseurs voor u klaar. Met vragen kunt u zich altijd tot hen wenden. Gratis en vrijblijvend! Wij helpen u namelijk graag op weg. Daarom ontvangt u na elke training gratis twee jaar gebruik van onze vraagbaak medezeggenschap.

Meer info?

Vragen of interesse? Vul het contactformulier in of bel (033) 844 72 10. Wij zijn u graag van dienst!