OR-training

Maatwerk training voor uw ondernemingsraad

Wilt u een maatwerktraining voor uw ondernemingsraad? Een maatwerk OR-training behandelt u de vraagstukken uit de praktijk van uw organisatie. Ontdek de kracht van doelgericht leren in onze praktijkgerichte workshops en trainingen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek en opleidingsadvies

RMVO streeft altijd naar de hoogste kwaliteit. Daarom starten wij met een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een zorgvuldige (telefonische) intake. Onze trainers verkennen samen met u de wensen van uw ondernemingsraad en brengen actuele issues met u in kaart. Daarna wordt een gericht programmavoorstel met offerte voor u opgesteld.

Samen met uw OR-trainer gaat u doelgericht aan de slag met de vraagstukken uit uw dagelijkse praktijk.Jolanda Pluim, Trainer/adviseur

Leuke en leerzame trainingen met uw ondernemingsraad

In onze trainingsprogramma's hanteren we gevarieerde werkvormen. Bijvoorbeeld de teamrollentest van Belbin, de denkpetten van De Bono of de Lego® Serious Play®-methode. Uw OR-training wordt opgebouwd uit 'puur maatwerk' en succesvolle modules. De ontwikkeling van kennis, vaardigheden en inzicht staat centraal. Zo wordt u als ondernemingsraad een volwaardige sparringspartner voor uw bestuurder.

Nazorg: 2 jaar gratis telefonische vraagbaak

Ook na uw training staan onze trainers en adviseurs voor u klaar. Met vragen kunt u zich altijd tot hen wenden. Gratis en vrijblijvend! Wij helpen u graag op weg. Uw Trainer/adviseur zal na verloop van tijd ook contact met u opnemen. Dan wordt met u besproken of het gewenste resultaat is bereikt.

OR-training op locatie

Onze trainingen worden verzorgd op de door u gewenste locatie! Bent u op zoek naar een geschikte, externe trainingslocatie? Dan verwijzen wij u graag naar Bakker & Schnabel. Zij zijn gespecialiseerd in de selectie van geschikte locaties. Dat bespaart u tijd en energie!

Meer info?

Vragen of interesse? Vul het contactformulier in of bel (033) 844 72 10. Wij zijn u graag van dienst!