OR-cursussen

Voor ondernemingsraad, pvt, bestuurder en hr-adviseur

Laatste update:

RMVO verzorgt uiteenlopende cursussen op het gebied van medezeggenschap. Incompany, maatwerk of open inschrijving. Voor uw hele ondernemingsraad, een commissie of een individueel OR-lid. Onderstaand treft u enkele beproefde programma's van or-cursussen.

OR-cursus: De effectieve ondernemingsraad (2-daagse)

Wat zijn de rechten en bevoegdheden van de ondernemingsraad? Wat worden uw doelen en hoe gaat u als team effectief aan de slag? Met deze maatwerk training legt u het (organisatorische) fundament voor uw nieuwe ondernemingsraad.

Lees verder Stel uw vraag


OR-cursus: De invloedrijke ondernemingsraad (2-daagse)

De OR-cursus 'De invloedrijke ondernemingsraad' is bestemd voor de ondernemingsraad met enige ervaring. We gaan dieper in op het advies- en instemmingsrecht. Vaardigheden als argumenteren en onderhandelen worden getraind voor meer strategische omgang in adviestrajecten.

Lees verder Stel uw vraag


OR-cursus: Ondernemingsraad & arbo

Jaarlijks overlijden in Nederland circa 100 mensen bij een bedrijfsongeval. Het aantal gewonden is zelfs vele malen hoger. Is het Arbo- en VGWM beleid in uw organisatie goed geregeld? Uw kunt met de ondernemingsraad een belangrijke positie innemen.

Lees verder Stel uw vraag


OR-cursus - Wegwijs in de ondernemingsraad (1 dag)

Welke rechten en bevoegdheden heeft u als ondernemingsraad? Hoe gaat u als team effectief aan de slag en wat worden uw speerpunten? Deze training geeft uw nieuwe ondernemingsraad een warme start.
Profiteer tot 30 september van onze zomeraanbieding!

Lees verder Stel uw vraag


OR-cursus: Ondernemingsraad & duurzame inzetbaarheid

Investeren in duurzame inzetbaarheid vergroot het vermogen om vitaal deel te blijven nemen aan het arbeidsproces. Het is een belangrijk thema in de huidige maatschappij. Welke kansen liggen er binnen uw organisatie?

Lees verder Stel uw vraag


OR-cursus: Ondernemingsraad & reorganisatie

Staat uw organisatie voor een reorganisatie? Dit heeft grote gevolgen voor u als OR! Wanneer is er bijvoorbeeld sprake van instemmingsrecht of adviesrecht?

Lees verder Stel uw vraag


OR-cursus: Ondernemingsraad & financiën

Inzicht in financiën is een must voor iedere OR. Deze OR-cursus geeft inzicht in de jaarrekening, de begroting en de belangrijkste financiële kengetallen. U leert financiële situaties professioneel te beoordelen.

Lees verder Stel uw vraag


WOR-cursus: Bestuurder en medezeggenschap (WOR)

Ook als bestuurder of hr-manager krijgt u te maken met medezeggenschap. Wat mag u van de OR verwachten en wat verwachten zij van u? Ontdek hoe medezeggenschap echt van toegevoegde waarde wordt voor uw organisatie!


PVT-cursus: Basiscursus personeelsvertegenwoordiging (PVT)

Wat moet u weten als PVT-lid? Wat zijn bijvoorbeeld de positie, taak en plaats van de personeelsvertegenwoordiging in de organisatie? Deze cursus maakt uw PVT en u als PVT-lid echt vakkundig in de PVT.

Lees verder Stel uw vraag


Basiscursus ondernemingsraad (WOR)

Als nieuw OR-lid komt er veel op u af! De bestuurder vraagt om uw mening en collega's vragen u om hun belangen te behartigen. De ondernemingsraad heeft een belangrijke functie in de organisatie. Daarom wilt u uw kwaliteiten optimaal benutten om uw OR te versterken.

Lees verder Stel uw vraag


Meer info?

Vragen of interesse? Vul het contactformulier in of bel (033) 844 72 10. Wij zijn u graag van dienst!