OR-cursus

Maatwerk cursus ondernemingsraad

Wilt u een OR-cursus die past bij uw situatie? Kies dan voor een maatwerkcursus. In een maatwerk ondernemingsraadcursus gaat u doelgericht aan de slag met de vraagstukken uit uw dagelijkse praktijk. Ontdek de enorme mogelijkheden!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek en opleidingsadvies

RMVO streeft altijd naar de hoogste kwaliteit. Vandaar dat wij starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een zorgvuldige (telefonische) intake. Onze trainers verkennen samen met u de wensen van uw ondernemingsraad en brengen actuele issues met u in kaart. Daarna wordt een gericht programmavoorstel met offerte voor u opgesteld.

Samen met uw OR-trainer gaat u doelgericht aan de slag met de vraagstukken uit uw dagelijkse praktijk.

Praktische en inspirerende cursusprogramma's

Onze OR-cursussen zitten vol creatieve werkvormen. Ervaren OR-trainers zullen de talenten in uw team optimaal benutten. In onze programma's staan de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en tactisch vermogen centraal. U wordt klaargestoomd om een gelijkwaardige gesprekspartner voor uw bestuurder te zijn. Uiteraard hebben wij al diverse cursussmodulesmet succes verzorgd, die wij ook tijdens de cursus van uw ondernemingsraad kunnen inzetten.

Nazorg, evaluatie en borging

Onze trainers en adviseurs staan ook na een cursus voor u klaar. Met vragen kunt u zich altijd tot hen wenden! Uw OR-trainer zal na verloop van tijd ook contact met u opnemen. Hij of zij bespreekt met u of het gewenste resultaat is bereikt en geeft u zo nodig tips en advies. In overleg kunnen natuurlijk ook eventuele vervolgacties ingepland worden.

Meer info?

Vragen of interesse? Vul het contactformulier in of bel (033) 844 72 10. Wij zijn u graag van dienst!